beef
FR I Aubrac ou Black Angus… On ne propose ici que l’excellence à déguster entre aficionados !
EN I Aubrac or Black Angus… At Beef, we offer only excellence to enjoy between meat lovers!
T. : 022 735 59 49
Rue Adrien-Lachenal 26 – 1207 Genève
café de paris
FR I Une entrecôte accompagnée de frites et garnie de ce beurre au goût subtil et exquis.
EN I A rib steak served with home-made french fries and topped with this subtle and exquisite butter.
T. : 022 732 84 50
Rue du Mont-Blanc 26 – 1201 Genève
chez philippe
FR I L’adresse à conseiller aux amateurs de viande… Un morceau de New York au cœur de la cité.
EN I The place to go if you want to eat a good meat… A piece of New York in the heart of Geneva.
T. : 022 316 16 16
Rue du Rhône 8 – 1204 Genève
le pradel
www.tacave.ch
FR I Pour tous les amateurs de viande, Le Pradel est le pro de la charbonnade à Genève.
EN I The place to eat a good charbonnade in the city of Geneva.
T. : 022 300 36 02
Route des Acacias 70 – 1227 Carouge
minotor steakhouse
FR I La viande y est cuite au charbon de bois et s’y déguste accompagnée d’un vin de qualité.
EN I Wood-fire roasted meats and fine wines… an inescapable place in Geneva for all meat lovers.
T. : 022 321 70 05
Rue Du-Bois-Melly 3 – 1205 Genève
tartare & co.
FR I Le tartare… un monument de la gastronomie revisité sans cesse au gré du temps.
EN I The steak tartare… a giant of gastronomy whose the recipe varies with the seasons.
T. : 022 732 09 09
Boulevard James-Fazy 10 – 1201 Genève
Devenez annonceur
Apparaissez
au sein du prochain
numéro !