beef

FR I Au­brac ou Black Angus… On ne pro­pose ici que l’ex­cel­lence à dé­gus­ter entre afi­cio­nados !
EN I Au­brac or Black Angus… At Beef, we offer only ex­cel­lence to enjoy be­tween meat lovers!

T. : 022 735 59 49
Rue Adrien-Lachenal 26 – 1207 Genève

café de paris

FR I Une en­tre­côte ac­com­pa­gnée de frites et garnie de ce beurre au goût subtil et ex­quis.
EN I A rib steak served with home-made french fries and topped with this subtle and ex­qui­site butter.

T. : 022 732 84 50
Rue du Mont-Blanc 26 – 1201 Genève

chez philippe

FR I L’adresse à conseil­ler aux ama­teurs de viande… Un mor­ceau de New York au cœur de la cité.
EN I The place to go if you want to eat a good meat… A piece of New York in the heart of Ge­neva.

T. : 022 316 16 16
Rue du Rhône 8 – 1204 Genève

le pradel

www.tacave.ch

FR I Pour tous les ama­teurs de viande, Le Pradel est le pro de la char­bon­nade à Ge­nève.
EN I The place to eat a good char­bon­nade in the city of Ge­neva.

T. : 022 300 36 02
Route des Acacias 70 – 1227 Carouge

minotor steakhouse

FR I La viande y est cuite au char­bon de bois et s’y dé­guste ac­com­pa­gnée d’un vin de qua­lité.
EN I Wood-fire roasted meats and fine wines… an ines­cap­able place in Ge­neva for all meat lovers.

T. : 022 321 70 05
Rue Du-Bois-Melly 3 – 1205 Genève

tartare & co.

FR I Le tar­tare… un mo­nu­ment de la gas­tro­no­mie revi­sité sans cesse au gré du temps.
EN I The steak tar­tare… a giant of gas­tron­omy whose the recipe varies with the sea­sons.

T. : 022 732 09 09
Boulevard James-Fazy 10 – 1201 Genève

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